Kalite Koordinatörlüğü üyeleri ve Eczacılık Fakültesi FÖDEK/Birim Kalite Komisyonu üyelerinin katılımıyla Kalite Süreci ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında Eczacılık Fakültesinin güçlü yönleri ile iyileşmeye açık yönlerinin Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıkları altında alınan önlemler, gerçekleştirilen faaliyetler sonucunda sağlanan iyileştirmelerle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda Eczacılık Fakültesinin Birim Öz Değerlendirme Raporu, süreç kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ile önümüzdeki süreçte planlanan çalışmalar görüşüldü. Toplantı sonunda Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öztekin Algül, Kalite Süreci çalışmalarında sürekli iyileştirme çalışmalarına devam edilmesi temennisiyle katılımcılara teşekkür etti.