YÖKAK Başkanı ve Üniversite Rektörlerinden Üniversitemize Ziyaret

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Koyuncu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun,  ile birlikte Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan, Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikrettin Şahin ,Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Ertem, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Aslan üniversitemize ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak tarafından karşılanan heyet, üniversitemizin akademik ve idari birimlerini ziyaret ederek birimler hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Çeşitli üniversitelerden Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine ziyarete gelen akademik ekip ile Rektör ve Rektör Yardımcılarımız üniversitelerin eğitim-öğretim, araştırma ve uluslararası iş birliği faaliyetleri başta olmak üzere birçok konu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemize gelen ekibe nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, akademik ekibe Erzincan’ın kültürel ve yöresel gezilerinde de eşlik etti.