Üniversitemizde KAP Değerlendirme Süreci Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde Kalite Koordinatörlüğü tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) süreci hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz üst yönetimi, Senato Üyeleri, Kalite Komisyonu, Daire Başkanları, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü, Kariyer Merkezi Müdürü ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü katılım sağladı.

Sunumda ön ziyaret ve saha ziyaret tarihleri belli olan Kurumsal Akreditasyon Programına ilişkin bilgi verilerek birimlerin yapması gereken konulara değinildi.

Sunumun ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent iç ve dış paydaşlarımızın katılımı ve katkısıyla yürütülecek KAP sürecinin Üniversitemize hayırlı olması temennisinde bulundu.