Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Programı çalışmaları kapsamında, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ve Senato kararıyla yürürlüğe giren “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Ödülleri Yönergesi” uyarınca 2023-2024 Akademik Açılış Töreninde çeşitli kategorilerde Kalite Ödülleri verildi.

İlk olarak, “Akademik Birim Kalite Çalışmaları Performans Ödülü” kategorisinde ödül almaya hak kazanan birimler: Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi olmuştur.

Akreditasyon Ödülü” kategorisinde program akreditasyonunu alarak ödülü almaya hak kazanan birimler: Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Eğitim Fakültesi: Sosyal Bilgiler Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı,  Resim İş Eğitimi ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalları olmuştur. Ayrıca, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında Rektörlük İdari Birimleri ödülü almaya hak kazanmıştır.

İç Paydaş Memnuniyet Ödülü” akademik birim kategorisinde öğrenci, akademik ve idari personel memnuniyet anketi oranlarının ortalamasına göre ödül almaya hak kazanan birim: Adalet Meslek Yüksekokulu olmuştur.

İç Paydaş Memnuniyet Ödülü” idari birim kategorisinde memnuniyet anketi oranlarının ortalamasına göre ödül almayan hak kazanan birim: Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı olmuştur.

Öğretim Süreci Memnuniyet Ödülü” kategorisinde öğrencilerin derslerden memnuniyet oranlarının ortalamasına göre ödülü almaya hak kazanan birim: Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olmuştur.

Topluma Hizmet Ödülü” kategorisinde Matematik Seferberliği Projesi kapsamında Prof. Dr. Mehmet Bekdemir, Prof. Dr. Fatih Baş ve Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Çakmak Gürel ödülü almaya hak kazanmıştır.

Topluma Hizmet Ödülü” birim kategorisinde ödül almaya hak kazanan birim: İlahiyat Fakültesi olmuştur.

Öğrenci Kalite Elçisi Ödülü” kategorisinde katıldığı kalite faaliyetleri kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Zeynep Yıldırım ödülü almaya hak kazanmıştır.