Eğitim-Öğretim Süreçleri Değerlendirme Raporları Hakkında Toplantı Yapıldı

Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Komisyonu tarafından Kurumsal Akreditasyon çalışmaları kapsamında hazırlanan “Öğretim Elemanı Ders Değerlendirme Raporu”, “Bölüm Eğitim-Öğretim Değerlendirme Raporu” ve “Birim Eğitim-Öğretim Değerlendirme Raporu” hakkında görüş ve önerilerin alınması amacıyla çevrim içi toplantı gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Üniversitemiz akademik birimlerinin Dekan/ Müdür, Dekan/Müdür yardımcıları ve Bölüm Başkanlarından oluşan birim Kalite Komisyonu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük yaparak Kurumsal Akreditasyon çalışmalarının eğitim-öğretim süreçleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Daha sonra Eğitim-Öğretim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Baran tarafından ders, bölüm ve birim değerlendirme raporlarının içeriği ve hazırlanışı hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Toplantı katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması, toplantı memnuniyet anketinin uygulanması ve dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Toplantı kaydının her bir rapor için bağlantı adresleri aşağıda yer almaktadır.

 

Öğretim Elemanı Ders Değerlendirme Raporu – Toplantı kaydı için tıklayınız

 

Bölüm Eğitim-Öğretim Değerlendirme Raporu – Toplantı kaydı için tıklayınız

 

Birim Eğitim-Öğretim Değerlendirme Raporu – Toplantı kaydı için tıklayınız

 

Ders, Bölüm ve Birim Değerlendirme Raporları için hazırlanan Excel formlarına aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Değerlendirme Raporu Excel Formları

 

 

 

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email