Üniversitemiz Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Dış paydaşlarımızın görüş ve önerilerinin alınması amacıyla Üniversitemiz Danışma Kurulu toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’in başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Cihat Özgenel, Üniversite Danışma Kurulunda yer alan İş İnsanları, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Mezun Öğrenci ve Kalite Koordinatörlüğü üyeleri katıldı. Toplantıda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’in Üniversitede gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi paylaşımında bulunmasından sonra Danışma Kurulu üyeleri, Üniversitemizin Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme ve toplumsal katkı  çalışmalarının etkin bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için öneri ve tavsiyelerde bulundular. Danışma Kurulu Üyeleri kurulda yer almalarından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek Üniversite ile iş birliği çalışmalarının artarak devam edeceklerini ifade ettiler.

 

Toplantı sonunda Rektör Levent katılımcılara öneri ve katkıları için teşekkürlerini iletti ve ekrana yansıtılan kare kod aracığıyla Danışma Kurulu Anketi katılımcıların değerlendirmesine sunuldu.

 

 

 

 

 

 

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email