YÖKAK Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde “Yükseköğretimde Kalite Kültürü ve Akreditasyon” Konulu Konferans Verdi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde 9 Haziran 2023 tarihinde düzenlenen “Yükseköğretimde Kalite Kültürü ve Akreditasyon” konulu konferansa katıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen konferansa EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, üniversite yönetimi, akademik ve idari personeli katıldı.

YÖKAK Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Çufalı, konferansta yükseköğretimde kalite güvencesi ve akreditasyonun amacına değinerek, YÖKAK’ın değerlendirme süreçleri ve Türkiye’deki üniversitelerin kalite güvencesine ilişkin durumu hakkında bir sunum yaptı. EBYÜ’nün beş yıl içinde YÖKAK tarafından yürütülen Kurumsal Akreditasyon Programı’na başvurabilecek donanımı elde ettiğini ifade eden Başkan Vekili Çufalı, gelecek süreçte üniversiteye başarılar diledi.

 

 

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email