YÖKAK Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Çufalı’dan Rektör Levent’e Ziyaret

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Başkan Vekili ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti.

Yükseköğretimde Kalite Kültürü ve Akreditasyon konulu konferans için üniversitemizde bulunan YÖKAK Başkan Vekili ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Rektör Levent’i makamında ziyaret etti. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin kalite standartlarını hızlı bir şekilde iyileştirdiğini ifade eden Çufalı, beş yıl gibi kısa bir süre içerisinde genç bir üniversite olan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin Kurumsal Akreditasyon Programı’na başvurabilecek yeterliliğe sahip olmasının önemli bir başarı olduğunu ifade etti. Nazik ziyaretlerinden ve konferansa katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileten Rektör Levent, üniversitemizin en kısa süre içerisinde tam akredite üniversiteler arasına katılacağını belirttikten sonra ziyaret sona erdi.