Toplumsal Katkı Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Toplumsal Katkı Komisyonu Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR)’nun değerlendirilmesi ve yazımı, birimlerden gelen toplumsal katkı verilerinin ve kanıtlarının değerlendirilmesi, toplumsal katkı ve sosyal sorumluluk kapsamında oluşturulan dersler ve ders programlarının değerlendirilmesi ve toplumsal katkı faaliyeti kapsamında olan öğrenci kulüp faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenledi.

30 Mart Perşembe saat.15:00’de Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Komisyon üyeleri ve Kalite Koordinatörlüğü üyeleri katıldı.

Toplantıda toplumsal katkı verilerinin analiz raporlarının incelenmesi, toplumsal katkı süreçlerine yönelik ihtiyaç duyulan dokümanların düzenlenmesi, 2023 toplumsal katkı planlarının oluşturulması, süreç yönetimi el kitabı toplumsal katkı bölümü süreçlerinin oluşturulması konularında değerlendirmelerin ardından görüş ve öneriler alındı. Ayrıca 2023 yılında yapılacak toplumsal katkı faaliyetlerinin yol haritası belirlendi.