Öğrencilerimize Diksiyon ve Etkili İletişim Eğitim Verildi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü ve Kalite Öğrenci Topluluğunun düzenlediği “Diksiyon ve Etkili İletişim” eğitimi Eray Üzümcü tarafından 17 Aralık tarihinde Eğitim Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirildi. Üniversitemizdeki farklı birim ve bölümlerden yüzün üzerinde öğrencinin katıldığı ve iki oturum şeklinde gerçekleştirilen eğitimde etkili iletişim, diksiyon egzersizleri ve sunum teknikleri hakkında eğitim verildi. Eğitim öğrencilerin katılımıyla interaktif bir şekilde gerçekleştirildi.

Eğitim sonunda etkinliğin değerlendirilmesi ve geri dönüşler doğrultusunda daha iyi hale getirilmesi için Kalite Koordinatörlüğü tarafından karekod aracılığıyla Etkinlik Değerlendirme Anketi uygulandı. Anket analiz sonuçlarına göre eğitimden memnuniyet oranı %90 ile yüksek bir oranda gerçekleşirken, görüş ve öneriler kısmında öğrenciler bu eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Etkinlik Değerlendirme Raporunun detaylarına ulaşmak için tıklayınız.