EBYÜ Kalite Öğrenci Topluluğu Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Sosyal Tesislerinde 24 – 28 Eylül 2022 tarihleri arasında tanıtım etkinliği kapsamında stant çalışması yapıldı. Çalışmada EBYÜ Kalite Öğrenci Topluluğu Yönetim Kurulu Üyeleri görev alarak Üniversitemiz öğrencilerine kalite yönetim sistemi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) ve topluluk üyelerine verilmesi planlanan eğitimlerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu. EBYÜ Kalite Öğrenci Topluluğuna üye olmak isteyen öğrencilerin hazırlanan broşürde bulunan QR-Kod ile başvuru yapmaları sağlandı.

Stant çalışmasının son gününde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sayın A. Ercan Ekinci standı ziyaret ederek Kalite Elçisi öğrencilerle sohbet etti. Ziyaretin sonunda Üniversitemizde kalite çalışmalarına öğrenci katılımının önemini vurgulayarak topluluğun faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.