Kalite Elçileri Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

EBYÜ Kalite Öğrenci Topluluğuna katılarak Kalite Elçisi olarak seçilen öğrenciler ile üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ercan Ekinci ve koordinatörlük üyelerinin hazır bulunduğu toplantı, Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Prof. Dr. Ercan Ekinci yeni kurulan yapılanmaya kısa bir süre içerisinde 183 öğrencinin katıldığını ve ön değerlendirmeden geçenlerin kalite elçisi olarak seçildiğini belirterek, üniversitemiz kalite güvence sisteminin en önemli paydaşı olacak kalite elçilerimizin bu topluluk aracılığı ile hem bireysel gelişimlerine katkı sağlayacak hem de yönetimsel süreçlerde fikir sahibi olabileceklerinin altını çizdiği toplantıda, açık olan sistemden başvurarak öğrencilerimizi kalite elçisi olmaya davet etti.

Toplantı kalite elçilerinin söz alarak böyle bir toplulukta yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirmeleri ve düşüncelerini paylaşmaları ile son buldu.