EBYÜ Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin sektörel ve toplumsal ihtiyaçlara uygun yapılmasına katkı sağlamak ve üniversitenin iş ve eğitim dünyası gibi temel aktörler ile bağlarını güçlendirmek amacıyla oluşturulan Danışma Kurulunun ilk toplantısı 9 Ağustos’ta çevrim içi olarak gerçekleştirildi. İş dünyası, sivil toplum kuruluşları, il müdürlükleri, bazı kurum yöneticileri ve üniversitemiz üst yönetiminin yer aldığı Danışma Kurulu toplantısında, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent tarafından üniversitemizdeki son gelişmeler hakkında bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumun ardından kurul üyelerinin üniversitemizin gelişimine katkı sağlamaya yönelik görüş ve önerileri alındı.