Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) İzleme Programı Ön Ziyareti Gerçekleştirildi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal İzleme Programı ön ziyareti çevrim içi toplantı ile gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Genel Sekreter Doç. Dr. H. Ferit Bayata ve Kalite Komisyonu Üyeleri katıldı.

Yükseköğretim Kalite Kurulundan ise toplantıya İzleme Takımı Üyeleri Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut (Takım Başkanı), Süleyman Demirel Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serdal Terzi (Akademik Değerlendirici), Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nden Ekrem Öztürk (İdari Değerlendirici) ve Galatasaray Üniversitesi’nden Fidan Argun (Öğrenci Değerlendirici) katıldı.

Toplantıda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’in kalite çalışmaları ile ilgili kısa bir bilgilendirmesi sonrasında 13 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek olan saha ziyareti ile ilgili görüş alışverişi yapıldı.