Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Sosyal Bilimleri Enstitüsü İçin Kalite Bilgilendirme Toplantısı (17) Yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi kalite süreçlerinde iç paydaşların katılımını sağlamak ve görüşlerini almak amacıyla, Kalite Koordinatörlüğü tarafından yürütülen birim ziyaretleri kapsamında Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Sosyal Bilimleri Enstitüsü için bir kalite toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversitemiz  Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Harun Yılmaz, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Necdet Tozlu, Müdür yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Yılmaz, öğretim üyeleri ve Kalite Koordinatörlüğü üyeleri katıldı.

Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. M. Serdar Toksoy tarafından kalite kapsamında bir sunum gerçekleştirildi. Memnuniyet anketi sonuçlarının değerlendirilmesi, görüş ve önerilerin alınması ile ziyaret sona erdi.