Rektörümüzün de Katılımıyla Refahiye İlçemizdeki Akademik Birimler ile Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi ve Değerlendirme Toplantısı (24) Yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi kalite süreçlerinde iç paydaşların katılımını sağlamak ve görüşlerini almak amacıyla, Kalite Koordinatörlüğü tarafından yürütülen akademik birim ziyaretleri Refahiye Meslek Yüksekokulu ve Refahiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna gerçekleştirilen ziyaretlerle tamamlandı. Ziyaretlere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Refahiye ilçemizdeki akademik birimlerin müdürü olan Prof. Dr. Orhan Taşkesen, birimlerin öğretim elemanları ve Kalite Koordinatörlüğü üyeleri katıldı.

 

Refahiye ilçemizdeki akademik birimler için Kalite Koordinatörlüğü Üyesi Öğr. Gör. Nursel Kuyrukluyıldız tarafından kalite  kapsamında bir eğitim sunumu gerçekleştirildi. Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi ve genel memnuniyet anketi sonuçlarının değerlendirildiği ziyaretlerde, görüş ve önerilerin alınması ve tartışılmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent yaptığı açıklamada, tüm akademik ve idari birimlerde kalite konusundaki farkındalığın artırılması için tüm birimlerde yapılan ve bugün akademik birim bazında tamamlanan bilgilendirme toplantılarının önemine vurgu yaptı. Memnuniyet anketleri ile üniversitemiz geneli ve tüm birimleri kapsamında bir fotoğrafın çekildiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, gerekli iyileştirme çalışmalarının yapılacağı belirterek, özverili çalışmalarından dolayı Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci ve ekibini tebrik etti.

 

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email