Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Üniversitemiz Kalite Politikalarının Gözden Geçirilmesine Yönelik Çalıştay Yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından Kurumsal İç Değerlendirme Raporu’nun hazırlanması sürecinde üniversitemiz kalite politikalarının değerlendirilmesi ve gözden geçirilmesine yönelik olarak çalıştay düzenlendi.

Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi Senato Salonunda gerçekleşen çalıştaya, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, koordinatörlük ekibi, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi yönetimi, Eğitim-Öğretim, AR-GE, Toplumsal Katkı, Uluslararasılaşma, Yönetim Sistemi,  Akreditasyon komisyon başkanları ve temsilcileri katıldı. Çalıştayda, Üniversitemiz kalite politikalarına yönelik olarak paydaşların değerlendirmeleri ve katkıları ile gerek duyulan iyileştirmeler yapıldı. Çalıştay, Prof. Dr. Ali Ercan Ekinci’nin kapanış konuşması ile sona erdi.